KIRJAT

Tule mukaan maagiselle matkalle

Tervetuloa!

Kun kirjoitan, pyrin syvään kuuntelemisen tilaan. 

Sillä tämän olen oppinut luovuudesta: Se taideteos mitä sinä olet luomassa, olkoon se kuva, runo, kirja tai tarina, haluaa syntyä tähän maalimaan yhtä kiihkeästi, kuin sinä haluat sen teoksen synnyttää.

Luova työ on yhteistyötä, jossa teoksen  tekijä elää syvässä  vuorovaikutuksessa tekeillä olevan teoksensa kanssa.


Huomioithan, että jokainen julkaistu tai julkaisukelpoinen tekstikokonaisuus täyttää tekijänoikeuslakien mukaan automaattisesti itsenäisen taiteellisen teoksen tunnusmerkit ja sen tekijänoikeudet kuuluvat tekstin kirjoittajalle. Tekstin lataaminen tältä sivulta muualle kuin omaan käyttöön tai jakaminen kolmansille osapuolille ilman kirjoittajan lupaa on tekijänoikeusrikkomus. Tekstien kirjoittaja, Anna Alaviuhkola on Sanaston jäsen.


VALMIS KIRJA: MAGIAN LAPSET

Magian lapset on uuden ajan henkinen romaani rakkauden voimasta parantaa kipeät haavat, magian voimasta ja yhteyden saamisesta nykypäivän Suomessa omassa rinnakkaisessa ulottuvuudessaan eläviin haltijoihin ja peikkoihin. 

TEKEILLÄ: KAKSOISROOLI

Emma Lushington on nuori, orpo nainen Endlentonin valtakunnassa. Isän kuoltua häneltä riistetään perintö, jonka saamisesksi Emma on tehnyt työtä koko ikänsä: mahdollisuus johtaa isän teatterialan imperiumia. Emman eno lupaa järjestää Emmalle vapautuksen sukupuolestaan ja siten uuden mahdollisuuden isän liiketoiminnan jatkamiseen, jos Emma suostuu väliaikaisesti avioon miehen kanssa, jota hänen tulee huijata avioliiton varjolla ja jonka keksintö hänen tulee varastaa. 

Mitä Emma tekee, kun käy ilmi, että keksintö ei ole lainkaan sitä, mitä hänelle on uskoteltu ja kun hän rakastuu mieheen, jota hänen piti huijata?

Kaksoisrooli on  romanttinen seikkailutarina itsenäisyyden säilyttämisen hinnasta, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalisuudesta.


Tekstipaloja:

Julkaistuja novelleja

Mea Culpa - Magian Lasten maailmaan sijoittuva historiallinen fantasianovelli

Tuntureilla on salaisuutensa - Lapin luontoon sijoittuva maaginen lyhytnovelli 

Hups, jotain meni pieleen. Yritä uudelleen
Kiitos! Olet nyt tilannut Kaarneen kutsun uutiskirjeen. Tilaajalahjasi toimitetaan sähköpostiisi mahdollisimman pian!

Tilaa Uutiskirjeemme!

saat romaanin Magian Lapset e-kirjana tilaajalahjaksi. Kirja toimitetaan pdf tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksesi jälkeen

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use